Latest Iphone, Apple, Mac and iOS news, help, and advice including Apple news, reviews, forums, and buying advice

Iphone Resmi

Iphone Resmi. Apple, iPhone fotoğraf yedekleme yöntemlerinin nasıl yapıldığını inceledik. iPhone kameranız ile çok iyi fotoğraflar çektiniz ancak fotoğrafları bilgisayar atmak konusunda kafanız mı karışık? Fotoğraflarınızın içinde olduğu bir klasör yaratın ve ardından Kısacası, bilgisayardan iPhone resim atma işlemi sanıldığı kadar zor değil ve çeşitli uygulamalar. iPhone'da, paylaşmak veya belgelerde kullanmak amacıyla ekran resmi çekebilir veya ekran kaydı yapabilirsiniz..iphone video yedekleme, iphone daki fotoğraflar bilgisayarda görünmüyor, iphone fotoğraf, ıphone fotoğraf atma, iphone fotoğraf aktarma, iphone fotoğrafları bilgisayara aktarma. iPhone'dan bilgisayara fotoğraf yollama, Android sistem ile çalışan cihazlara göre oldukça zor bir işlemdir.

iPhone Murah Bandar Lampung, iPhone 11 128 GB (RESMI)
iPhone Murah Bandar Lampung, iPhone 11 128 GB (RESMI) (Nora Mendoza)
Fotoğraflarınızın içinde olduğu bir klasör yaratın ve ardından Kısacası, bilgisayardan iPhone resim atma işlemi sanıldığı kadar zor değil ve çeşitli uygulamalar. iPhone'da, paylaşmak veya belgelerde kullanmak amacıyla ekran resmi çekebilir veya ekran kaydı yapabilirsiniz..iphone video yedekleme, iphone daki fotoğraflar bilgisayarda görünmüyor, iphone fotoğraf, ıphone fotoğraf atma, iphone fotoğraf aktarma, iphone fotoğrafları bilgisayara aktarma. iPhone'dan bilgisayara fotoğraf yollama, Android sistem ile çalışan cihazlara göre oldukça zor bir işlemdir. Fotoğraf çekmek için bir mini kamera olarak iPhone kullanmak isterseniz, o zaman. Resim gibi dediğiniz anları yeniden yaşayın, düzenleyin ve paylaşın. iPhone ve iPad'inizle çektiğiniz muhteşem fotoğrafların hepsi Fotoğraflar uygulamasında sizi bekliyor. iPhone, iPad veya iPod touch'ınızdaki fotoğrafları ve videoları Mac'inize veya PC'nize nasıl aktarabileceğinizi öğrenin.

Açılır penceredeki kutuyu işaretleyin veya resimleri Ana Resimler klasörünüze aktarmak için.

Resim gibi dediğiniz anları yeniden yaşayın, düzenleyin ve paylaşın. iPhone ve iPad'inizle çektiğiniz muhteşem fotoğrafların hepsi Fotoğraflar uygulamasında sizi bekliyor. iPhone, iPad veya iPod touch'ınızdaki fotoğrafları ve videoları Mac'inize veya PC'nize nasıl aktarabileceğinizi öğrenin.

Apple Resmi Perkenalkan iPhone 7 dan iPhone 7 Plus ...

APPLE IPHONE XS 256GB - SPACE GREY - GARANSI RESMI TAM ...

Apple Resmi Luncurkan iPhone 8 dan iPhone 8 Plus - Indolah.com

iPhone X ve LG V30 Karşılaştırması! - İncehesap.com | Blog

0856-4351-2975, Jual Iphone 4 Garansi Resmi, Iphone 4 16gb ...

iPhone 11 128GB Beyaz Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları ...

Ini Dia iPhone X Harga Resmi Paket Bundling - belihape.id

Jual Apple Iphone 7 Plus 128GB - Jet Black - Garansi Resmi ...

iPhone 8 hingga iPhone X Resmi Dijual di Indonesia ...

Ayrıca iCloud Fotoğrafları ile fotoğraflarınıza tüm aygıtlarınızdan nasıl. iPhone'daki Fotoğraflar uygulaması, fotoğraflarınızı ve videolarınızı çeşitli şekillerde paylaşmanıza olanak tanır. iPhone'unuzu ayarlama ve kullanma hakkında bilgi edinin. iPhone hakkında ihtiyaç duyduğunuz tüm konulara, kaynaklara ve iletişim seçeneklerine ulaşın. PapsCover Telefon ve Teknoloji Kaplamaları / Sticker. iPhone, Samsung, Huawei , Xiaomi , MacBook, Playstation, Airpods, ve bir çok marka için en iyi kaplamalar. Nasıl iPhone'da-Shrink/azaltın fotoğraf boyutu Resize fotoğraf.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Adbox

@templatesyard